SoftAirSeat

Comfortabele, mobiele SoftAirSeat: winnaar van de gouden medaille op de uitvindersbeurs*.

Van de Pro-Idee Special Shop Concept Store

Comfortabele, mobiele SoftAirSeat: winnaar van de gouden medaille op de uitvindersbeurs*.

Het gepatenteerde, zelfopblazende design zorgt overal voor optimaal zitcomfort.

Anders dan bij gangbare kussens van schuimstof kunt u dit zelfopblazende hightech-zitkussen compact opvouwen en gemakkelijk in de tas meenemen. Deze ergonomische SoftAirSeat is echter veel meer dan alleen een mobiel comfortabel zitkussen.
Ergonomisch gevormd voor optimaal zitcomfort.
Dankzij de exact geplaatste uitsparingen in het kussen wordt de druk waarmee normaalgesproken het stuitje en het zitbeen worden belast, verdeeld over het gehele met lucht gevulde zitoppervlak. Hierdoor vermindert de druk op de wervelkolom en de tussenwervelschijven en nemen de rugspieren de balansfunctie over. Zo blijft u goed rechtop zitten, zit u actiever en worden spanningen en (druk)pijnen effectiever voorkomen.
Beschermt tegen kou, dempt schokken en vibraties en blaast zichzelf op.
Open het ventiel en de lucht stroomt automatisch in de SoftAirSeat. U kunt op elk gewenst moment meer lucht in het kussen blazen en zo de hardheid en dikte ervan variëren – tot maximaal 3,5 cm.
*Gouden medaille op de uitvindersbeurs iENA 2017 in Neurenberg.
Onderkant en zitoppervlak van polyester; water- en luchtdichte TPU-coating. Kern: polyurethaan. Afmeting 40 x 44 x 2-3,5 cm (b x d x h). Opgevouwen 16 x 13 x 4 cm. Gewicht 150 g. Belastbaar tot 500 kg.

Door de geringe dikte bijna overal te gebruiken.
Perfect voor op uw favoriete (tuin)stoel, in de hobbyruimte, op kantoor, in de auto, in het vliegtuig, in de bus of in de tram. Handig in de vakantie voor aan het strand, op de camping of tijdens wandelingen. Ook ideaal als dempend en drukverminderend kussen voor mensen in een rolstoel.

In elkaar gevouwen heeft de SoftAirSeat een compacte afmeting van 16 x 13 x 4 cm.

Meningen

4.9/5 7 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu