In een handomdraai wordt dit comfortabele 4-in-1-kussen een prettige zitplek, hocker of logeerbed.

Ongelooflijk veelzijdig, mooi en aangenaam. Als extra bed direct klaar voor gebruik en geschikt voor langere tijd.

Niet te vergelijken met de gebruike­lijke kussens met een eenvoudige, dunne schuimstofkern. Deze uitvoering is maar liefst 10(!) cm dik en gevuld met polystyreen/polyestervlokken. Een heerlijk veerkrachtige, zachte vulling: zelfs op een harde vloer voelt het alsof u op wolken ligt.
Drie in de breedte doorgestikte compartimenten maken het kussen bijzonder flexibel.
Klap eenvoudig de drie kussencompartimenten in en maak ze vast met een klittenbandtrensje – en klaar is uw comfortabel dikke hocker, waarop zelfs twee personen prettig kunnen zitten. Klap een deel omhoog en zet dit tegen een wand of balkonrand: zo maakt u van de hocker een comfortabele stoel. Helemaal uitgeklapt ontstaat een logeerbed waarop ook langere personen met gemak uitgestrekt kunnen liggen. Uw gasten die spontaan blijven slapen mogen in hun handen knijpen: in plaats van de gebruikelijke 60 cm is deze matras 75 cm breed: 25 % breder dan normaal.
Zachte, maar robuuste tijk in fris lindegroen. Met een ritssluiting afneembaar en machinewasbaar.
Het kussen is hierdoor zeer praktisch in onderhoud en kan desgewenst ook voor kortere tijd buiten gebruikt worden. Wanneer u het kussen wilt opbergen, kunt u het eenvoudig in elkaar klappen. Afmeting ingeklapt 60 x 75 x 30 cm. Uitgeklapt: 180 x 75 x 10 cm (elk l x b x h). Gewicht ca. 5 kg. Tijk: 100 % polyacryl. Van meubelspecialist Jan Kurtz, Duitsland.
Klap een deel omhoog en zet het tegen een muur of balkonrand – zo creëert u snel een comfortabele zitplek.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu