Geniaal rugkussen maakt moderne zitmeubelen nog comfortabeler.

Met comfortabele vulling en 16-voudig verstelbaar hoofddeel. Past dankzij de grof geweven bekleding perfect bij de actuele meubelstoffen.

Diepe fauteuils, banken en woonlandschappen met een lage rugleuning zijn zeer in trek – maar slechts zelden echt comfortabel. Met het Bullfrog®-rugkussen kunt u heel ontspannen achteroverleunen. En: het ziet er ook nog eens buitengewoon elegant uit.
Na vele uren zit u nog steeds volledig ontspannen.
Het 11 cm dikke rugkussen vermindert de zitdiepte en geeft uw bovenlichaam een prettige ondersteuning. Het hoge hoofddeel kan tot 120° in 16 neigingshoeken worden vastgeklikt. Terwijl u leest of televisie kijkt, worden nek, hoofd en schouders optimaal ondersteund.
Solide, traditioneel stofferingswerk. Niet te vergelijken met gewone decoratiekussens.
De meubelkussenspecialist Bullfrog® produceert al tientallen jaren voor de meubelvakhandel. En dat merk je direct: raamwerk en scharnier zijn van onverwoestbaar staal. Strak gespannen bandages zorgen voor prettig en stevig ondersteuningscomfort. De vulling van 50% eendenveren en 50 % PU-schuimsticks maakt het kussen lekker zacht.  3 actuele, stijlvolle woonkleuren.
Compleet met stof bekleed ziet het kussen er van alle kanten goed uit. Lichtgrijze, donkergrijze en bruinkleurige bekleding van 100% polyester.  Robuuste linnenbinding. Antivlekuitrusting.
Afmetingen 64 x 80 cm (b x h). Gewicht ca. 2,6 kg. Design: Kurt Beier/Bullfrog®.
Perfect bij de moderne zitmeubelen: de grof geweven bekledingen in de woonkleuren lichtgrijs, donkergrijs en bruin.

Meningen

top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu