Kilner® zuurdesemmaker
Foodtrend zuurdesem: u maakt het nu eenvoudig zelf en fermenteert het tot in perfectie.
Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
- De luchtdichte glazen potten zijn perfect voor het 7-daagse fermentatieproces.
- Van zuurdesem kunt u ook knapperige pizza’s, heerlijke pannenkoeken, luchtige naanbroodjes en hamburgerbroodjes bakken.
Kilner® zuurdesemmaker
Foodtrend zuurdesem: u maakt het nu eenvoudig zelf en fermenteert het tot in perfectie.
Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine
- De luchtdichte glazen potten zijn perfect voor het 7-daagse fermentatieproces.
- Van zuurdesem kunt u ook knapperige pizza’s, heerlijke pannenkoeken, luchtige naanbroodjes en hamburgerbroodjes bakken.
Zuurdesem wordt al duizenden jaren gebruikt als natuurlijk rijsmiddel voor het luchtig maken van bakproducten. De gezonde melkzuurbacteriën en gistculturen laten het brood rijzen, maken het goed verteerbaar en smakelijk, en maken het brood langer houdbaar dan normaal brood dat is gebakken met gist. Met deze set maakt u zelf uw perfecte zuurdesem.
De luchtdichte glazen potten zijn perfect voor het 7-daagse fermentatieproces.
De ingrediënten – slechts bloem (liefst rogge of spelt) en water – kunt u nauwkeurig doseren met behulp van de speciale deksel. U hebt geen weegschaal of maatbeker nodig, alleen maar geduld en warmte. Het deeg ontwikkelt zich namelijk het beste bij temperaturen van 24 °C tot 28 °C.
Van zuurdesem kunt u ook knapperige pizza’s, heerlijke pannenkoeken, luchtige naanbroodjes en hamburgerbroodjes bakken.
In de beide glazen potten met een inhoud van 0,35 l kunt u tegelijkertijd twee degen laten rijzen. Deksel en maatdeksel zijn gemaakt van roestvrij edelstaal. Glazen en silicone spatel zijn vaatwasserbestendig; andere delen met de hand afwassen. Inclusief handleiding en recepten. Van Kilner®, de Engelse fabrikant met een lange traditie en ruim 175 jaar ervaring.
De luchtdichte glazen potten zijn perfect voor het 7-daagse fermentatieproces.
De ingrediënten – slechts bloem (liefst rogge of spelt) en water – kunt u nauwkeurig doseren met behulp van de speciale deksel. U hebt geen weegschaal of maatbeker nodig, alleen maar geduld en warmte. Het deeg ontwikkelt zich namelijk het beste bij temperaturen van 24 °C tot 28 °C.
Van zuurdesem kunt u ook knapperige pizza’s, heerlijke pannenkoeken, luchtige naanbroodjes en hamburgerbroodjes bakken.
In de beide glazen potten met een inhoud van 0,35 l kunt u tegelijkertijd twee degen laten rijzen. Deksel en maatdeksel zijn gemaakt van roestvrij edelstaal. Glazen en silicone spatel zijn vaatwasserbestendig; andere delen met de hand afwassen. Inclusief handleiding en recepten. Van Kilner®, de Engelse fabrikant met een lange traditie en ruim 175 jaar ervaring.
4.5
von 5
(2)
5 Sterren
4 Sterren
3 Sterren
2 Sterren
1 ster
Sorteren op:
Nieuw