Maatbeker/digitale weegschaal

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine

De slimme maatbeker: hij meet en weegt.

Vanaf nu heb je alleen nog maar deze briljante maatbeker-­weegschaal nodig om ingrediënten tot op de gram precies af te wegen. Voeg eenvoudig de gewenste ingrediënten voor je recept toe aan de maatbeker. Je kunt direct het exacte meetresultaat aflezen op het 2,9 x 2,9 cm grote display in stappen van 1-g/1-ml tot 2.999 g/1.000 ml. Het is ook mogelijk om met een druk op de knop om te schakelen naar ounces en vloeistof-ounces – perfect voor internationale recepten.
Je kunt alledaagse ingrediënten in een handomdraai meten en wegen.
Met behulp van de handige tare-functie kun je ook vaste en vloeibare ingrediënten tot op de gram of milliliter precies doseren, zonder dat je verschillende maatbekers nodig hebt. Gemaakt van stevig, voor levensmiddelen geschikte ABS-kunststof. Afmetingen 10,5 x 14,5 x 12,5 cm (b x d x h), gewicht ca. 330 gram. Werkt met een CR 2032 knoopcelbatterij (meegeleverd).
De maatbeker is met een kliksluiting afneembaar voor een eenvoudige reiniging.

Accessoires

€ 5,20

Meningen

5.0/5 2 beoordelingen
Uw mening over het artikel weergeven
Van Cor V. op 04.02.2020

Heel handig

De combi is uniek en heel handig in gebruik, goede kwaliteit

Van Ria C. op 10.12.2019

Super handig

Voor iedereen die graag kookt een super handig hulpmiddel. Je hoeft niet meer voor alles de keukenweegschaal tevoorschijn te halen om toch heel recepten uit te kunnen voeren.

pu