Pureepers Helix™

Pureepers die minder krachtsinspanning vergt dankzij een uniek draaimechanisme (in plaats van het gebruikelijke knijpsysteem).

Van de Pro-Idee Special Shop Cuisine

Pureepers die minder krachtsinspanning vergt dankzij een uniek draaimechanisme (in plaats van het gebruikelijke knijpsysteem).

Geniaal productdesign van Joseph Joseph.

In plaats van met het gebruikelijke knijpsysteem werkt deze geniale pureepers met een draaimechanisme. Het voordeel: u hoeft niet meer met veel moeite de beide grepen in elkaar te knijpen, maar u draait ze nu gewoon horizontaal naar elkaar toe. Op deze manier perst u veel lichter, omdat u de kracht ook vanuit uw schouders kunt laten komen. Daarbij versterkt het draaimechanisme de gebruikte kracht op een optimale manier. Zelfs grote hoeveelheden kunt u zo moeiteloos en snel pureren. De afgeronde grepen liggen perfect in de hand en hebben geen scherpe randen die in uw handpalmen drukken. Bijkomend voordeel is dat u uw vingers niet kunt bezeren tussen de grepen, iets wat bij een gewone pureeknijper wel kan gebeuren.
Werkt zonder te knoeien of te morsen.
Door de slimme constructie wordt de inhoud bij het persen automatisch loodrecht naar beneden gedrukt. Zonder uw armen te veel te belasten komt de puree zo netjes in de pan of in de schaal terecht.
Ook heel handig voor groente- en vruchtenpuree en spaghetti-ijs.
De gaatjesschijf is vast verwerkt in de cilinder. Hierdoor kan er niets terechtkomen tussen de rand van de schijf en de cilinder. Van stevige nylon en edelstaal. Kan uit elkaar worden gehaald en kan in de vaatwasser. Greeplengte 26,5 cm. Gewicht 480 g.
Het slimme draaimechanisme maakt het persen gemakkelijker.

Meningen

Geef als eerste uw mening over dit product
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu