Leuk voor wie dol is op eenden: de XL-Duck Duck Lamp™ voor binnen, buiten, bij de vijver en in het zwembad.

Werkt op een accu en zorgt voor een fascinerend lichtspel. Een blikvanger in de woonkamer, de praktijk, het kantoor – maar ook in de tuin, in elk jaargetijde.

Deze bijzondere designlamp zorgt voor sfeer: net zo vrolijk uitgevoerd als de piepende gele badeend van vroeger, vermaakt de vrolijke vorm zowel volwassenen als kinderen. 15 RGB-leds zorgen voor de perfecte sfeer: kies uit 6 voorgeprogrammeerde kleuren, 3 lichtsterktes – of activeer het kleurwisseleffect. In deze modus krijgt de eend een zacht kleurenspel: met fijn afgestemde tinten, die u op elke stand kunt ‘vastzetten’. Zo laat u de eend in uw lievelings­kleur schijnen – of geeft u hem al naargelang de gelegenheid steeds weer een nieuwe look.
Het led-lichtspel is gemakkelijk te bedienen met de infrarood-afstandsbediening.
Een accu-oplaadtijd van ca. 6 uur is voldoende om de eend gedurende 6-8/7-10 uur te laten branden. De lichtduur varieert afhanke­lijk van de lichtsterkte.
De leds zijn vorst- en weerbestendig uitge­voerd: optimaal beschermd – ook wanneer de eend zich in de sneeuw bevindt of op het water drijft.
Het gele lijf van polyethy­leen is bijzonder stootvast, breuk- en UV-bestendig en waterdicht (volgens veiligheidsklasse IPX8). U kunt Duck Duck zonder problemen in de vijver of het zwembad laten drijven.
Te bestellen in twee formaten. Licht en gemakkelijk mee te nemen aan het handvat.
Naar keuze 30 x 25 x 30 cm groot. Gewicht 0,7 kg. Of 53 x 44 x 43 cm (telkens l x b x h). Gewicht 2,3 kg. Incl. oplaadstation. De kleine lamp heeft een stekkervoeding nodig (separat te bestellen).
Het led-lichtspel is gemakkelijk met de afstandsbediening te bedienen.

Accessoires

€ 2,95
€ 9,95

Meningen

5.0 von 5
(1)
Uw mening weergeven
5 Sterren
100 % (1)
4 Sterren
0 % (0)
3 Sterren
0 % (0)
2 Sterren
0 % (0)
1 ster
0 % (0)
top

Bestelhotline

  • Op werkdagen van 08.00 tot 20.00

Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

pu